Lapostető hőszigetelés


Nyelvválasztási lehetőségek

Lapostető vízszigetelés
Lapostető hőszigetelés   Szigetelés akár 30 év garanciával...   Lapostető hőszigetelés

Lapostető hőszigetelés

Nem oly régen a lapostető kifejezés sokakban még negatív jelentéstartalommal bírt. Beázó mennyezetek, rossz hőszigetelésű lakások jutottak eszükbe, nem is indokolatlanul.
A tető ugyanis nemcsak fedi az épületet, de védi is azt az időjárás viszontagságaitól, főleg az esőtől és a széltől. A tető a hőszigetelő rendszer kiemelten fontos része, aminek állapota nagyban befolyásolja az épület élettartalmát.
"A meleg felfelé száll!" Hallhatjuk gyakran ezt a mondatot! Nos, igazából nem maga a hő száll felfelé, hanem a meleg levegő, mert az ritkább, így "könnyebb" mint a hideg levegő. Amennyiben elismerjük ezt a fizikai törvényszerűséget, akkor könnyen beláthatjuk, hogy a tető hőszigetelésének rendkívül fontos szerepe van az energiaköltségek csökkentésében!
A panellakás szigetelését az alábbi kép szemlélteti:

Lapostető

A lapostetők kialakítása a modern építészetben, főleg középületek esetében elkerülhetetlen. Hátrányuk ugyanakkor, hogy hatalmas passzív felületet adnak, sivárságukkal rontják a városképet, ráadásul a szigetelésük sem olcsó.

Problémái vannak a lapostető szigetelésével? Magas a fűtésköltsége?

Többféle megoldás is létezik problémájára, többféle fizetési konstrukcióval:

1.Vékonyabb hőszigetelés kétrétegű csapadékvíz elleni szigeteléssel: Mint köztudott a meleg levegő felfelé száll, így a szakemberek által leginkább a hőszigeteléssel egybekötött csapadékvíz elleni szigetelés az ajánlott, mert rezsiköltségeink jelentősen csökken, és a szigetelés többlet költségei relatíve hamar megtérülnek. (Szakemberek véleménye szerint a háztartások hőveszteségének 40 %-a a tetőn át távozik lakásunkból!)

Lapostető vízszigetelés

2.Vastagabb hőszigeteléssel egybekötött, kétrétegű csapadékvíz elleni szigetelés: Az előző indokok alapján, de kissé hatékonyabb védelmet nyújt a vastagabb hőszigetelő táblák rögzítése a csapadékvíz elleni szigetelés alatt!

Lapostető vízszigetelés

Ha Ön a mi cégünket választja, akkor az akár egyedi fizetési konstrukció mellett Önnek lehetősége van napkollektor felhelyezését is megrendelni, amely a nem megújuló energiaforrások felváltását, a jövő életterének biztosítását garantálja.

Lapostető vízszigetelés

Lapostető hőszigetelés ügyében keressen minket bizalommal, így szakembereinktől személyre szabott ajánlatokat kap.
Ezen a lapon Ön a
hit counter javascript
látogató!

Forduljon hozzánk bizalommal! | Lapostető hőszigetelés