Palatető vízszigetelés


Nyelvválasztási lehetőségek

Palatető vízszigetelés
Palatető vízszigetelés   Szigetelés akár 30 év garanciával...   Palatető vízszigetelés

Palatető vízszigetelés

A természetes pala (kőpala) 400 millió éves kőzet. A föld (devon kor) alakulásakor keletkezett különböző hőmérséklet és nyomás hatására. A terméspalát már több mint 2000 éve alkalmazzák tetőfedésre. Európában több mint 600 éves hagyománya van. Magyarországon is a tetők jelentős hányadát borítja pala, melyek mára már jelentősen elhasználódtak, felújításra, javításra szorulnak.

Palatető vízszigetelés

A műpalát (Eternit) Josef Hatscheck találta fel több mint 100 évvel ezelőtt, kiváltva a drágább terméspala (kőpala) fedéseket. Első gyárát az ausztriai Vöcklackbuckban, a másodikat a magyarországi Nyergesújfalun építette fel. Az Eternit ma már fogalommá vált az egész világon. A 1990-es évek elején az Amerikából indult lobbi, amely az azbeszt, mint rákkeltő anyag, kivonását szorgalmazta változtatásokat követelt, de nem vetett véget a pala további fejlődésének.

Problémái vannak palatetőjével?

Két lehetséges megoldás is létezik:

1. A tökéletes és hosszú távú, nem utolsó sorban esztétikus megoldás a tető bitumenes szallagzsindellyel való szigetelése! Ez a megoldás lehetővé teszi a palatetők bontás nélküli tökéletes javítását. Ezen folyamat eredményeként a lapostetők szigetelésénél is használt bitumenes szalagzsindely képez vízzáró felületet a palatető felszínén.

Ezen zsindely elhelyezése a palatető magas nyomású vízsugárral történő tisztításával kezdődik, mely eltávolítja a palatetőre rakódott mohát, és egyéb más szennyeződéseket.

Palatető vízszigetelés

A következő feladat a letisztított palára a bitumenes szalagzsindely rámelegítése.

Palatető vízszigetelés

Többféle anyaggal, többféle színben dolgozunk, melyekről képek a 'Képtár' menüpont alatt láthatók, illetve további információ kérhető elérhetőségeinken.

És az eredmény egy rendkívül esztétikus, és teljesen beázásmentes tetőfelület:

Palatető vízszigetelés

2/A. A másik lehetséges megoldás az előzőhöz hasonlóan a tető mosásával kezdődik, majd a letisztított felületen látszanak a törött, repedt palák, melyek ezek után kicserélésre kerülnek. Ezen megoldás eredményeként egy mohamentes, szép tetőt kapunk, viszont a beázást és az esztétikus felületet jelentősen kevesebb ideig tudjuk garantálni. Ezen megoldás részletesebb ismertetése érdekében is bizalommal fordulhat elérhetőségeink bármelyikéhez.

Palatető vízszigetelés

2/B. Természetesen vállaljuk hullámpala tetők tisztítását is. Az eredmény szintén egy teljesen moha és minden egyéb más szennyeződéstől menetes tetőfelület. Íme az eredmény:>

Palatető vízszigetelés

Palatető vízszigetelés ügyében keressen minket bizalommal, így szakembereinktől személyre szabott ajánlatokat kap.
Ezen a lapon Ön a
hit counter javascript
látogató!


Forduljon hozzánk bizalommal! | Palatető vízszigetelés