Palatető hőszigetelés


Nyelvválasztási lehetőségek

Palatető hőszigetelés
Palatető hőszigetelés   Szigetelés akár 30 év garanciával...   Palatető hőszigetelés

Palatető hőszigetelés

A palatetős házak idején a hőszigetelési technológiák még igazán korai szakaszban voltak, vagy egyáltalán nem is szenteltek ennek különösebb jelentőséget. A nem megfelelő, vagy szigetelés nélküli házakban a meleg levegő az alábbi ábra szerint mozog:

Palatető hőszigetelés

Manapság egyre inkább érezzük, hogy a hőszigetelésnek igen nagy jelentősége van.
A családi házak esetében sokan a hőszigetelés alatt csupán az oldalfalak hőszigetelését értik.Ez azonban korántsem elegendő, hiszen ebben az esetben a meleg levegő az alábbiak szerint kering:

Palatető hőszigetelés

A családi házak esetében sokan a hőszigetelés alatt csupán az oldalfalak hőszigetelését értik. Ez azonban korántsem elegendő. A tető ugyanis nemcsak fedi az épületet, de védi is azt az időjárás viszontagságaitól, főleg az esőtől és a széltől. A tető a hőszigetelő rendszer kiemelten fontos része, aminek állapota nagyban befolyásolja az épület élettartalmát is.
A helyes hőszigetelés tehát így épül fel:

Palatető hőszigetelés

Erről a képről kiválóan látható, hogy a helyes tetőszigetelésnek milyen fontos szerepe van a házak energetikai javításában.

Problémái vannak a palatető szigeteléssel? Szeretné csökkenteni fűtésszámláját?

Családi házaknál rengeteg megoldás létezik a tetőtér szigetelésére:

1. A tökéletes és hosszú távú, nem utolsó sorban esztétikus megoldás a tető szigetelése, majd bitumenes szalagzsindellyel való szigetelése! Ez a megoldás lehetővé teszi a palatetők bontás nélküli tökéletes javítását. Ezen folyamat eredményeként a lapostetők szigetelésénél is használt hőszigetelő táblákat használják, majd a bitumenes szalagzsindely képez vízzáró felületet a palatető felszínén.

Ezen zsindely elhelyezése a palatető magas nyomású vízsugárral történő tisztításával kezdődik, mely eltávolítja a palatetőre rakódott mohát, és egyéb más szennyeződéseket.

Palatető hőszigetelés

A következő feladat a letisztított palára a szigetelőanyag, majd a bitumenes szalagzsindely rámelegítése.

Palatető hőszigetelés

Többféle anyaggal, többféle színben dolgozunk, melyekről képek a 'Képtár' menüpont alatt láthatók, illetve további információ kérhető elérhetőségeinken.

És az eredmény egy rendkívül esztétikus, és teljesen beázásmentes tetőfelület:

Palatető hőszigetelés

2. A másik lehetséges megoldás akkor lehetséges, ha a tetőtér nem került beépítésre, hiszen így elegendő a mennyezet felső rétegének szigetelése. Ez a hatékonyság csökkentése nélkül jelentősen csökkenti a költségeket.

Kérjük amennyiben palatető hőszigeteléssel kapcsolatos tervei vannak, keressenek minket elérhetőségeink valamelyikén, hogy szakembereink az Ön házának és igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot adhassanak!
Ezen a lapon Ön a
hit counter html code
látogató!

Forduljon hozzánk bizalommal! | Palatető hőszigetelés